fbpx
 

YOUR SELFCARE RITUAL

Je kunt jezelf helen!

 

Wil je een selfcarepractice inplannen, maar lukt het steeds maar niet? Misschien weet je niet wat bij je past? Het klikt nog niet echt waardoor je niet op je matje stapt of op je meditatiekussen gaat zitten? Je vindt het lastig om een keuze te maken uit alle online practices die worden aangeboden? 

Door mijn eigen zoektocht naar healing heb ik inmiddels met heel veel verschillende selfcaretechnieken kennisgemaakt. Mijn basis is mijn selfcarepractice. Zeker nu ik in de afgelopen twee jaar heel veel slechte nachten heb gehad als mama. Mijn selfcarepractice is heilig. Zonder selfcarepractice voel ik me minder goed geaard, mijn lijf wordt strammer en pijnlijker, ik pieker meer, mijn helderheid is weg. Ik heb minder geduld en ben daardoor een minder leuke mama. 

 

Voor jezelf zorgen is de basis. Jij bent het belangrijkste in jouw leven. Pas als jij opgeladen en gecentreerd bent, verbonden bent, kan je aan anderen geven. 

Ik herken de struggle van geen tijd kunnen vinden, niet kunnen kiezen wat dan te doen in de wellicht korte tijd die je voor jezelf hebt. En toch lukt het me dagelijks om momenten voor mezelf in te plannen. Omdat ik weet en voel hoe voedend en helend het voor mezelf is! Ik ben ervan overtuigd dat ook jij tijd en ruimte voor jezelf kunt creeëren.

Wil jij beter voor jezelf zorgen? Maar weet je niet hoe? Ben je klaar met het iedere dag maar geven aan anderen zonder dat je tijd en energie aan jezelf hebt gegeven? 

Mail naar info@paksini.nl of DM op Instagram om jouw selfcare routine te starten. We gaan een maand met elkaar aan de slag om te zorgen dat jouw selfcare staat als een huis!

 Met jouw vraag en mogelijkheden stem ik me op je af en stel ik een selfcare practice voor je samen. Deze selfcarepractice neem ik voor jou op. Zo kan je er heel gemakkelijk zelf mee aan de slag. Daarnaast ontvang je twee afstandshealings. Zo zorgen we er samen voor dat jouw selfcarepractice dieper verankerd raakt! 

Je krijgt:

  • Een uitgeschreven/opgenomen op maat gemaakte selfcarepractice helemaal gefinetuned op jouw energie en wat jij nodig hebt! 
  • Twee uitgebreide afstandshealings waarin jij mijn zachte kracht ervaart en ik je liefdevol ondersteun in het verankeren van jouw selfcarepractice!

Investering: € 249

Merel is doortastend en voelt goed aan wat bij je past. Met een dreumes in huis neem je niet altijd de tijd om voor jezelf goed te zorgen. Door dit traject heb ik er weer ruimte voor genomen en wat is het fijn om weer terug op de mat te staan. Ik voel me weer meer vrij en verbonden met mezelf. Merel is liefdevol betrokken bij het ontstaan van je eigen ritueel en zorgzaam. Ik gun iedereen dit!

Victorine Kleijkers-Ensberg

Het traject dat ik bij jou heb doorlopen heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Het heeft mijn blik op mijn werkelijkheid verruimt. Het was een bijzondere ervaring om te voelen hoe je vanaf een afstand zo goed op mij af kon stemmen. De gepersonaliseerde yoga-oefeningen voelden vanaf het begin af aan als een match en zorgen ervoor dat ik in contact met mezelf sta. Het is een heerlijk rustmoment en toevoeging op mijn dagelijks leven. Dat gun ik iedereen.

Nina Brassé