fbpx
 

Voel jij het ook de afgelopen maanden? We leven in een tijd van diepgaande transformatie. Oude wonden en pijnen komen naar de oppervlakte om geheeld te worden. NU is de tijd om deze te doorvoelen en helen. Doorgaan op de manier zoals je altijd deed, gaat niet meer.

Maar hoe kan je hier dan wel mee omgaan? 

I am here to support you!

In mijn 1-op-1 traject Remember Your Light! ondersteun ik jou hierin!

Ik laat de energie weer stromen zoals bedoeld is en ik verbind je met jouw innerlijke kracht.

Ik ben er voor jou als je:

onrust ervaart

– heel veel in je hoofd zit

– je het lastig vindt je grenzen aan te geven

– je meer in je vrouwelijke energie wilt zakken

– je vastzit en niet weet welke stappen je moet zetten

– jezelf wilt leren helen

je moeite hebt met jezelf uitspreken

– je het moeilijk vindt goed voor jezelf te zorgen

– je je zelfgenezend vermogen wilt activeren

je het heft in eigen handen wilt nemen! 

Hoe ziet zo’n transformerende sessie eruit?

Iedere sessie kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt. Ik tune in, voel wat jij nodig hebt en daarmee gaan we aan de slag. De core van mijn tools zijn Energyhealing, Selfcare en (Restorative) Yoga. Jij mag in deze magische sessies helemaal relaxen en ontvangen

De sessie vindt plaats via Zoom. Je trekt fijnzittende kleding aan.  Het is fijn als je een plek hebt waar je niet gestoord hebt en de ruimte hebt om te liggen. Tijdens de healing kunnen we elkaar zien en horen via Zoom. Zet jij liever je camera uit tijdens de healing? Geen probleem! Dit stemmen we altijd samen af. 

Om een idee te krijgen van hoe een sessie bij mij werkt kan je een kijkje nemen op mijn Instagram profiel. De serie Restore Your Being op IGTV bevat een groot aantal opgenomen livesessies. 

Healing

Via mijn intentie laat ik de energie weer stromen zoals het bedoeld is. Ik geef zachte, krachtige en diepgaande healing. Soms zal ik je vragen om met je aandacht naar de plek te gaan waar ik op dat moment bezig ben. Het kan zijn dat je tintelingen voelt, dat je warmte of juist kou ervaart. Ook kunnen er emoties gaan stromen en loskomen. Alles is welkom! Ik werk met engelen, gidsen, energetische sprays, kristallen etc. 

Jij hoeft niets te doen. Je mag verzachten, ontspannen en ontvangen!

Selfcare 

Omdat ik geloof dat jij zelf heel veel kunt helen geef ik altijd tips tijdens en na de sessie. Deze Selfcare tips activeren je zelfgenezend vermogen. Mijn sessies zorgen voor een krachtige boost. Door aan Selfcare te doen onderhoud je als het ware je eigen helingsproces! Je neemt het heft in eigen handen. Uiteindelijk leer je jezelf helen zodat je mij niet meer nodig hebt! Selfcare practices zijn bijvoorbeeld: massage met passende olie, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen, meditaties. Als ik een bijpassende practice voor je heb opgenomen, ontvang je die van mij!

 

 

Yoga

Heel vaak schieten we in ons hoofd en dus uit ons lichaam bij ongemak. Dit zorgt ervoor dat je niet heelt, maar je vlucht of vecht. Om te helen en te transformeren is het essentieel om aanwezig te zijn in je lijf. Yoga is dé tool om je weer in je lijf te laten zakken. Maak je geen zorgen; geen ingewikkelde houdingen bij mij, maar zachte en verbindende (Restorative) Yoga om in je lijf te zakken en verzachten. Voor iedereen toegankelijk! We kijken naar wat voor jou mogelijk en passend is. 

Het traject dat ik bij jou heb doorlopen heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Het heeft mijn blik op mijn werkelijkheid verruimt. Het was een bijzondere ervaring om te voelen hoe je vanaf een afstand zo goed op mij af kon stemmen. De gepersonaliseerde yoga-oefeningen voelden vanaf het begin af aan als een match en zorgen ervoor dat ik in contact met mezelf sta. Het is een heerlijk rustmoment en toevoeging op mijn dagelijks leven. Dat gun ik iedereen.

Nina Brassé

Merel is doortastend en voelt goed aan wat bij je past. Met een dreumes in huis neem je niet altijd de tijd om voor jezelf goed te zorgen. Door dit traject heb ik er weer ruimte voor genomen en wat is het fijn om weer terug op de mat te staan. Ik voel me weer meer vrij en verbonden met mezelf. Merel is liefdevol betrokken bij het ontstaan van je eigen ritueel en zorgzaam. Ik gun iedereen dit!

Victorine Kleijkers-Ensberg

 

 

 

 

 

 

 

Ik laat je ontspannen, zakken in je lijf en breng je terug in je lijf.

 

 

 

 

 

 

 

Mijn fijne stem leidt jouw door de sessie heen.

 

 

 

 

 

 

 

Ik geef diepgaande, zachte en krachtige healing.

 

 

 

 

 

 

 

Ik laat de energie weer doorstromen zoals in jouw oorspronkelijke blauwdruk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jij mag helemaal ontspannen en ontvangen. Je hoeft niets te doen!

 

 

 

 

 

 

 

Ik geloof erin dat jij heel veel zelf kunt helen. Daarom ontvang je van mij tips en tools waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo leer je jezelf helen en neem je zelf verantwoordelijkheid over jouw leven!

 

 

 

 

Wat krijg je allemaal? 

🤎 3 of 6 maanden full on, liefdevolle support van mij via mail & whatsapp/telegram

🤎 5 (3 maanden) of 10 (6 maanden) transformerende sessies van 75 minuten via Zoom. 

🤎 van iedere sessie ontvang je de recording, je kunt deze sessie zo vaak herhalen als je wilt!

🤎 foto’s van de kaartenlegging van onze sessie.

🤎 tips om je zelfgenezend vermogen te activeren.

🤎 je kan yogalessen, healings, meditaties en selfcarepractices ontvangen wanneer ik denk dat ze je ondersteunen in je healingsproces.

🤎 liefdevolle begeleiding door iemand who walks her talk!

Bonus

 

Je ontvangt toegang tot alle healing sister circles vanaf het moment van jouw aanmelding tot de afsluiting van jouw traject. 

 

De healing sister circles zijn megawaardevolle online samenkomsten van vrouwen rondom de nieuwe maan. Je ontvangt een zachte en krachtige groepshealing. We zetten samen intenties en zetten een krachtig energieveld neer.

Merel is een schitterend, liefdevolle, zachte healer. Tijdens de healing voelde ik me helemaal op mijn gemak. Merel creëert een veilige ruimte voor haar healings en legt stap voor stap uit wat er op elk moment gebeurt. Ik voelde tijdens de healing tintelingen en energiekolken door mijn lichaam bewegen. Helende tranen kwamen naar voren toen Merel mijn kleine zelf toesprak en liefde gaf, dit raakte me ontzettend. Na de healing voelde ik me rustig, harmonieus en alsof delen van mezelf geliefd waren zoals nooit tevoren en op hun plek zijn gevallen. Dank je voor al het mooie werk dat je doet. Ik raad Merel met heel mijn hart en ziel aan.

Kim Konsten

Waarom kiezen voor Merel?

Ik heb een levenspad gekozen met veel uitdagingen, waardoor ik een lange periode in mijn leven struggelde met depressiviteit en onveiligheid. Ik voelde me niet gelukkig en was heel erg op zoek naar mezelf. Ik zat alleen maar in mijn hoofd, omdat mijn lijf niet veilig was. In mijn zoektocht naar heelwording kwam ik erachter dat praten misschien wel wat verklaarde, maar mij niet in balans bracht.

15 jaar geleden kwam yoga in mijn leven. Yoga heeft mij zoveel gebracht. Mijn leven is radicaal veranderd. Na jarenlang vast te lopen in mijn leven, met veel lichamelijke klachten, heb ik met yoga ervaren dat ikzelf heel veel kan helen. Door deze zoektocht heb ik veel kennis en ervaringen opgedaan die ik graag doorgeef. Yoga was de start van een pad naar zelfheling. Ondertussen heb ik heel veel verschillende tools ontdekt. In mijn online trajecten en healings deel ik die kennis heel graag met jou.

In 2018 werd ik mama van Sol. Het moederschap heeft me nog meer laten voelen hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en in jezelf te investeren.

Selfcare, Yoga & Healing zijn een essentieel onderdeel van mijn leven geworden. Ik deel deze practices heel graag met jou! 

Het is mijn missie om jou te herinneren aan de kracht, wijsheid en het licht dat in jou aanwezig is! Jij bent zoveel krachtiger dan je denkt!

Je kunt jezelf helen!

Op 29 maart mocht ik in de avond genieten van een afstandshealing van Merel. Onder niet al te ideale omstandigheden (ziek dochtertje bij me) kon ik direct voelen wanneer ze bij me kwam. Haar energie is zacht, maar powerful en heel doeltreffend. Ik kon door mijn lijf heen precies voelen op welk gebied Merel aan het werk was, en in het bericht wat ik later van haar ontving, klopte dat precies met wat ik ervaarde. Ze heeft op een heel liefdevolle en veilige manier weer wat vergeten puntjes in mezelf opgelicht en aangestipt waar ik mee bezig mag zijn, alles was spot on. Kortom: gun jezelf een heerlijk zelfzorg momentje van Merel, het is (h)eerlijk!

Joyce Wouters-Brust

Zondag 22-03-2020 mocht ik de bijzondere healing op afstand ervaren van Merel. Zelf ben ik al vaker onder behandeling geweest van een energetisch therapeut maar dit was altijd face to face. Ik ben op bed gaan liggen tijdens de healing van Merel met de gordijnen dicht. Ik voelde gelijk wanneer ze was gestart, mijn hele lichaam was eerst aan haar energie aan het wennen die heel sterk maar ook heel zacht was. Tijdens de hele ervaring voelde ik duidelijk dat er energie opgeruimd werd en achteraf bleek ook de plekken waar ik het het sterkst voelde tijdens de healing dat ze die plekken aan het behandelen was. Zoals ik al zei was haar energie sterk maar ook erg zacht en warm en zat vol liefde, ik voelde echt dat ze mij wilde helpen. Na de healing vertelde ze wat ze had doorgekregen in een voicenote en nog een kaart die ze getrokken had, ook deze informatie herkende ik en kan ik wat mee. Deze healing heb ik gewonnen maar het is het helemaal waard om nog een keer te doen dus dat ga ik dan ook zeker doen. Bedankt lieve Merel!

Robin Proosten

Prachtige ziel,

Heb je behoefte aan diepgaande healing & transformatie?  Wil je het heft in eigen handen nemen en durf je jezelf eerlijk aan te kijken?

Ik ga heel graag voor jou aan de slag!

Je kunt kiezen voor een traject van 3 of 6 maanden. Twijfel je over welk traject bij je past? Neem contact met me op via onderstaand formulier. 

Een traject van 3 maanden bevat 5 sessies. Dit traject boek je als je diep wilt helen en al enige ervaring hebt met healing, selfcare & yoga. Je beoefent yoga, hebt al ervaring met therapie/coaching/selfcare en healing en weet met welke thema’s je aan de slag wilt.  

Jouw investering voor dit traject is € 777 (incl BTW). Je kunt kiezen voor een betaling in één keer of drie termijnen van € 259.

Een traject van 6 maanden bevat 10 sessies. Dit traject past goed bij jou als je op diep niveau wilt helen en niet zoveel ervaring hebt met yoga, selfcare & healing. Ook als je weet dat er diepe wonden uit je jeugd geheeld mogen worden en je weinig ervaring hebt met het aankijken hiervan past dit traject waarschijnlijk beter dan het 3 maanden traject.

Jouw investering voor dit traject is € 1333 (incl BTW). Kies voor een betaling in één keer of betaal in zes termijnen van € 222,16.

 

Voel je de call om met mij te werken?

Om je te verbinden met de enorme kracht die in jou aanwezig is?

Om jouw licht te herinneren?

Je bent het ZOOOO WAARD!!!

Heb je vragen? Wil je overleggen welk traject het beste bij jou past? Contact me via onderstaand formulier of stuur een DM via Socials. 

3 + 2 =