fbpx
 

Voel jij het ook de afgelopen maanden? We leven in een tijd van diepgaande transformatie. Oude wonden en pijnen komen naar de oppervlakte om geheeld te worden. NU is de tijd om deze te doorvoelen en helen. Doorgaan op de manier zoals je altijd deed, gaat niet meer.

Maar hoe kan je hier dan wel mee omgaan? 

I am here to support you!

In mijn 1-op-1 traject Remember Your Light! ondersteun ik jou hierin!

Ik laat de energie weer stromen zoals bedoeld is en ik verbind je met jouw innerlijke kracht.

Ik ben er voor jou als je:

onrust ervaart

– heel veel in je hoofd zit

– wilt weten waar energieblokkades zitten

– jezelf eerlijk durft aan te kijken

– je vastzit en niet weet welke stappen je moet zetten

– jezelf wilt leren helen

inzicht wilt

– wilt weten welke chakra’s aandacht nodig hebben

– je je zelfgenezend vermogen wilt activeren

je het heft in eigen handen wilt nemen! 

Hoe ziet zo’n transformerende sessie eruit?

Iedere sessie kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt. Ik tune in, voel wat jij nodig hebt en daarmee gaan we aan de slag. De core van mijn tools zijn Energyhealing, Selfcare en (Restorative) Yoga. Jij mag in deze magische sessies helemaal relaxen en ontvangen

De sessie vindt plaats via Zoom. Je trekt fijnzittende kleding aan.  Het is fijn als je een plek hebt waar je niet gestoord hebt en de ruimte hebt om te liggen. Tijdens de healing kunnen we elkaar zien en horen via Zoom. Zet jij liever je camera uit tijdens de healing? Geen probleem! Dit stemmen we altijd samen af. 

Om een idee te krijgen van hoe een sessie bij mij werkt kan je een kijkje nemen op mijn Instagram profiel. De serie Restore Your Being op IGTV bevat een groot aantal opgenomen livesessies. 

Healing

Via mijn intentie laat ik de energie weer stromen zoals het bedoeld is. Ik geef zachte, krachtige en diepgaande healing. Soms zal ik je vragen om met je aandacht naar de plek te gaan waar ik op dat moment bezig ben. Het kan zijn dat je tintelingen voelt, dat je warmte of juist kou ervaart. Ook kunnen er emoties gaan stromen en loskomen. Alles is welkom! Ik werk met engelen, gidsen, energetische sprays, kristallen etc. 

Jij hoeft niets te doen. Je mag verzachten, ontspannen en ontvangen!

Selfcare 

Omdat ik geloof dat jij zelf heel veel kunt helen geef ik altijd tips tijdens en na de sessie. Deze Selfcare tips activeren je zelfgenezend vermogen. Mijn sessies zorgen voor een krachtige boost. Door aan Selfcare te doen onderhoud je als het ware je eigen helingsproces! Je neemt het heft in eigen handen. Uiteindelijk leer je jezelf helen zodat je mij niet meer nodig hebt! Selfcare practices zijn bijvoorbeeld: massage met passende olie, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen, meditaties. Als ik een bijpassende practice voor je heb opgenomen, ontvang je die van mij!

 

 

Yoga

Heel vaak schieten we in ons hoofd en dus uit ons lichaam bij ongemak. Dit zorgt ervoor dat je niet heelt, maar je vlucht of vecht. Om te helen en te transformeren is het essentieel om aanwezig te zijn in je lijf. Yoga is dé tool om je weer in je lijf te laten zakken. Maak je geen zorgen; geen ingewikkelde houdingen bij mij, maar zachte en verbindende (Restorative) Yoga om in je lijf te zakken en verzachten. Voor iedereen toegankelijk! We kijken naar wat voor jou mogelijk en passend is. 

 

 

 

Ik laat je ontspannen, zakken in je lijf en breng je terug in je lijf.

 

 

 

Mijn fijne stem leidt jouw door de sessie heen.

 

 

 

Ik geef diepgaande, zachte en krachtige healing.

 

 

 

Ik laat de energie weer doorstromen zoals in jouw oorspronkelijke blauwdruk.

Jij mag helemaal ontspannen en ontvangen. Je hoeft niets te doen!

 

 

 

Ik geloof erin dat jij heel veel zelf kunt helen. Daarom ontvang je van mij tips en tools waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo leer je jezelf helen en neem je zelf verantwoordelijkheid over jouw leven!

 

 

Waarom kiezen voor Merel?

Ik heb een levenspad gekozen met veel uitdagingen, waardoor ik een lange periode in mijn leven struggelde met depressiviteit en onveiligheid. Ik voelde me niet gelukkig en was heel erg op zoek naar mezelf. Ik zat alleen maar in mijn hoofd, omdat mijn lijf niet veilig was. In mijn zoektocht naar heelwording kwam ik erachter dat praten misschien wel wat verklaarde, maar mij niet in balans bracht.

15 jaar geleden kwam yoga in mijn leven. Yoga heeft mij zoveel gebracht. Mijn leven is radicaal veranderd. Na jarenlang vast te lopen in mijn leven, met veel lichamelijke klachten, heb ik met yoga ervaren dat ikzelf heel veel kan helen. Door deze zoektocht heb ik veel kennis en ervaringen opgedaan die ik graag doorgeef. Yoga was de start van een pad naar zelfheling. Ondertussen heb ik heel veel verschillende tools ontdekt. In mijn online trajecten en healings deel ik die kennis heel graag met jou.

In 2018 werd ik mama van Sol. Het moederschap heeft me nog meer laten voelen hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en in jezelf te investeren.

Selfcare, Yoga & Healing zijn een essentieel onderdeel van mijn leven geworden. Ik deel deze practices heel graag met jou! 

Het is mijn missie om jou te herinneren aan de kracht, wijsheid en het licht dat in jou aanwezig is! Jij bent zoveel krachtiger dan je denkt!

Je kunt jezelf helen!

Wat krijg je allemaal? 

🤎 4 transformerende sessies van 75 minuten via Zoom. (De sessies vinden tweewekelijks plaats of in ieder geval binnen een tijdsbestek van 3 maanden.)

🤎 van iedere sessie ontvang je de recording, je kunt deze sessie zo vaak herhalen als je wilt!

🤎 foto’s van de kaartenlegging van onze sessie.

🤎 tips om je zelfgenezend vermogen te activeren.

🤎 je kan yogalessen, healings, meditaties en selfcarepractices ontvangen wanneer ik denk dat ze je ondersteunen in je healingsproces.

🤎 nazorg via de mail.

🤎 liefdevolle begeleiding door iemand who walks her talk!

Prachtige ziel,

Heb je behoefte aan diepgaande healing & transformatie?  Wil je het heft in eigen handen nemen en durf je jezelf eerlijk aan te kijken?

Ik ga heel graag voor jou aan de slag!

Jouw investering voor een verbonden leven in vertrouwen en balans:

€  697 incl BTW.

(Het is mogelijk dit bedrag in termijnen te betalen. Stuur me een bericht voor de mogelijkheden.)

Een eenmalige healing is ook mogelijk. Je betaalt dan: € 197 incl BTW

Voel je de call om met mij te werken?

Om je te verbinden met de enorme kracht die in jou aanwezig is?

Om jouw licht te herinneren?

Contact me via onderstaand formulier en prepare for magic prachtige ziel.

Je bent het ZOOOO WAARD!!!

15 + 3 =